Naša kvaliteta

Politika kvalitete i sigurnosti proizvoda

Ukupni poslovni uspjeh Darne d.o.o. izravno ovisi o povjerenju kupaca u kvalitetu naših proizvoda tako da je i politika našeg poduzeća izravno usmjerena na zadovoljavanje njihovih potreba. Politika kvalitete naše tvrtke počiva na iskustvu zaposlenika, tradicionalnim proizvodima, kvaliteti odnosa sa kupcima, dobavljačima i zaposlenicima, neprekidnom poboljšavanju i odlučivanju na temelju činjenica.

Kako bismo postigli željenu kvalitetu i sigurnost naših proizvoda, razvijamo dobru proizvođačku i higijensku praksu te sustav sigurnosti temeljen na HACCP načelima analize rizika u cilju zaštite zdravlja potrošača.

Osnova za razvoj i upravljanje kvalitetom i politikom sigurnosti hrane je udovoljavanje zakonskim uvjetima proizvodnje, provođenjem sustavne kontrole i nadzora nad svim fazama procesa te uvođenjem poboljšavanja u proizvodnju i djelovanje kroz planirane, definirane i mjerljive ciljeve.

U svrhu postizanja navedenih ciljeva kvaliteta naših proizvoda, tehnološki proces, sustavi unapređenja kvalitete i sigurnosti proizvoda kao i organizacijska struktura kontinuirano su u razvoju i poboljšavanju.

Naši proizvodi s ponosom nose znak “Hrvatska kvaliteta” kao potvrdu koja kupcu daje jamstvo da je riječ o proizvodu koji predstavlja sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi.