DOBRODOŠLI

NA STRANICE

DARNE

Izradili smo ih za Vas kako biste bolje upoznali nas i naše proizvode. Nadamo se da ćete uživati u obilasku naših stranica i sa zadovoljstvom konzumirati naša pića.

ROVINJSKI BISER

NA VAŠEM STOLU

Da samo prave vrijednosti nemaju rok trajanja – dokazuje i jedna jedina rovinjska tvornica alkoholnih pića – gorkih, unikatnih krem likera te ostalih alkoholnih pića, koja se od svog osnivanja 1925. godine do danas temelji na originalnim i izvornim recepturama, sirovinama i prirodnim pripravcima za proizvodnju finalnih proizvoda.

Uspjeli smo sačuvati staru tehnologiju dobivanja visokovrijednih prirodnih žestokih napitaka. S ponosom o tome govorimo, ljubomorno čuvamo i poštujemo originalnost receptura. Za spravljanje proizvoda koriste se svježi i prirodni sastojci. Gorki likeri sadrže macerate i prirodne boje dobivene karamelizacijom šećera u specijalnim bakrenim kotlićima.

vise_o_nama

NAŠI PROIZVODI

Da bi se postigla vrhunska kvaliteta, gorki likeri sazrijevaju u hrastovim bačvama koje im daju poseban miris i aromu. Odlični su digestivi. Krem likeri jedinstveni su u Hrvatskoj pa i šire. Pripremljeni su od punovrijednih  sastojaka (svježih žumanjaka, mlijeka, šećera i kakaa).

proizvod_naslovna1

proizvod_naslovna2

proizvod_naslovna3

proizvod_naslovna_sviHR-RESPONSIVE

IZ NAŠEG BLOGA